Skip to content Skip to footer

HomeVault is Property Management company based in the United States. Their website has undergone a redesign with the addition of interactive maps and location features.

ForCover is a Romanian textiles manufacturer that has recently launched their online store on WordPress, using WooCommerce, with a modern team and complex functionalities.

Cazane & Centrale is a Romanian web store for boilers & heating systems. The company has redesigned their website in 2020 with a fresh approach.

EduPrime este o tema educationala pentru WordPress dezvoltata de ModelTheme pentru integrari LMS, managementul cursurilor si listarea profesorilor.

Pilon este o tema WordPress versatila pentru afaceri industriale, fabrici si firme de constructie. Tema este dezvoltata de ModelTheme pentru ThemeForest.

iBid este o tema WordPress complexa pentru website-uri tip marketplace de licitatii, dezvoltata de ModelTheme si listata pe ThemeForest by Envato.

FoodHub este o tema WordPress estetica dezvoltata de ModelTheme pentru listarea retelor si pentru construirea de website-uri cu mancare si blogurilor de gatit.

VUP este o tema WordPress moderna pentru centre de fitness si sali de forta. Tema include functionalitati pentru listarea claselor, instructorilor si pentru orare.

Wikb este o tema WordPress premium dezvoltata pentru baze de cunostinte si site-uri de support. Este creata de ModelTheme si este perfecta pentru agentii creative.

BacauMUN este o conferinta de dezbateri organizata anual in Bacau. Website-ul pune la dispozitie functionalitati pentru afisarea comitetelor, taxelor, echpei si country matrix.

Saninfo este un proiect finantat de UEFISCDI, constand intr-un portal de informare medicala. Website-ul este operat de Clusterul Inovativ pentru Sanatate “Dunarea de Jos”.