Skip to content Skip to footer

All Portfolio items

HomeVault este o companie dedicata managementului proprietatilor imobiliare din Statele Unite. Website-ul a fost refacut complet si au fost adaugate functionalitati.

HomeVault is Property Management company based in the United States. Their website has undergone a redesign with the addition of interactive maps and location features.

Forcover este un fabricant romanesc de textile ce si-a lansat recent magazinul online cu WordPress, folosing WooCommerce, cu o tema moderna si functionalitati complexe.

ForCover is a Romanian textiles manufacturer that has recently launched their online store on WordPress, using WooCommerce, with a modern team and complex functionalities.

Rececald.ro este un viitor website (magazin online) pentru cumpararea de centrale, boilere si sisteme de incalzire. Website-ul este parte din reteaua CazaneCentrale.ro.

Rececald.ro is a prospective Romanian website (online shop) for purchasing boilers and heating systems. The website is part of the CazaneCentrale.ro network.

CJRAE este o unitate subordonata Ministerului Educatiei ce ofera conslidere, sustinere si resurse pentru orientarea in cariera a elevilor.

CJRAE is a local subsidiary of the Ministry of Education for providing counselling, support and resources for career orientation for students in middle school and high school.

Cazane si Centrale este un magazin online romanesc pentru boilere si siteme de incalzire. Compania a reproiectat website-ul in 2020 cu un design modern.

Cazane & Centrale is a Romanian web store for boilers & heating systems. The company has redesigned their website in 2020 with a fresh approach.

EduPrime este o tema educationala pentru WordPress dezvoltata de ModelTheme pentru integrari LMS, managementul cursurilor si listarea profesorilor.

EduPrime este o tema educationala pentru WordPress dezvoltata de ModelTheme pentru integrari LMS, managementul cursurilor si listarea profesorilor.